Verberg filters

Heb je vragen?

Ga naar de meestgestelde vragen.

Aantal producten per pagina:

Alle trouwkaarten met labels


Bijzondere labelkaarten met foto

Jullie huwelijksdag wordt natuurlijk één van de mooiste momenten uit je leven (of misschien zelfs wel het mooist moment!) en de aankondiging daarvan moet natuurlijk perfect zijn. Ontstaan vanuit een fotostudio kijken wij natuurlijk heel graag naar de mogelijkheden voor een trouwkaart met foto. Op die manier wordt de uitnodiging voor jullie grote dag nóg persoonlijker!
 

Verschillende soorten trouwkaarten met foto

Natuurlijk bieden wij veel verschillende soorten trouwkaarten met foto aan. Je kunt niet alleen kiezen voor een tweeluik of drieluik, maar ook bijzondere formaten zoals het panoramaformaat 10x21 of zelfs een trouwkaart met fotostrip of labelkaarten zijn mogelijk.
 

Zelf je kaartjes ontwerpen

Voortaan kun je zelf de trouwkaart van je keuze aanpassen en het is zelfs ook mogelijk om zelf een ontwerp vanuit blanco op te maken. Heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd een hulpvraag sturen via de Hulp-button die op iedere kaart- en editorpagina staat. Wij helpen je graag verder op weg, geven opmaaktips of nemen het ontwerpen desgewenst van je over.
 

Kaartje op maat

Heb je een idee in je hoofd, kun je het nergens vinden, maar zie je zelf ontwerpen niet zitten? Dan helpen wij je graag aan de perfecte trouwkaart voor jullie grote dag. Neem hiervoor even contact met ons op en geef zo duidelijk mogen je wensen door. Wij komen altijd vooraf met een passende offerte, maar in basis is de meerprijs voor een trouwkaart op maat € 39,50.
 

Gratis proefkaart

Wil je graag in het echt voelen en bekijken hoe de kaart van je keuze eruit ziet? Bestel dan een proefkaart op de papiersoort van je keuze. En de eerste proefkaart nemen wij altijd voor onze rekening: vul de kortingscode KVOPROEF in en de proefkaart wordt gratis naar je opgestuurd.
 

Papiersoorten

Wij bieden 7 verschillende papiersoorten aan. Een uitgebreide beschrijving van de papiersoorten vind je hier, maar wil je graag een papierwaaier ontvangen? Stuur ons even een mailtje en hij wordt gratis naar je opgestuurd.
 

Levertijden

Als het ontwerp dan helemaal naar wens is, wil je de trouwkaarten natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. In basis geldt de volgende regel: heb je de kaart(en) voor 12.00 uur besteld? Dan worden ze diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Er zijn wel wat uitzonderingen op de regel, lees hier alle specifieke informatie over de levertijden.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code