Adresetiketten

 

 

Om het versturen van je kaarten nog makkelijker te maken, kun je bij KaartjeVanOns.nl adresetiketten bestellen. Zo hoef je niet alle enveloppen te schrijven, maar is het alleen even stickers plakken en klaar. Je hebt hiervoor wel een account nodig, zodat je de adressen kunt opslaan.

 

Afmetingen: 99x34 mm
Aantal: 16 etiketten per vel
Prijs: € 5,50 per vel


Zoek je een ontwerp dat past bij een specifiek geboortekaartje? Stuur me dan even een mailtje, dan ga ik aan de slag voor je.

Wil je een heel nieuw ontwerp laten maken? Dan kan dit voor een eenmalige meerprijs van € 12,50. Neem ook hiervoor even contact op.

 

ZO WERKT HET:

  1. Ga naar 'Mijn Account' en log in of maak een account aan.
  2. Ga aan de rechterkant onder Bibliotheek naar 'Mijn adressen & etiketten'.
  3. Onderaan deze pagina kun je jouw adressen invoeren: handmatig/één voor één of door een Excel-bestand te uploaden (een voorbeeldbestand kun je downloaden als je op deze optie klikt).
    Let op: je kunt ook onbedrukte etiketten bestellen, dan kun je deze stap overslaan!
  4. Kies vervolgens een etiket en een lettertype en plaats je etiketten in je winkelmandje.

 

VOORBEELDEN VAN DE BEDRUKTE ADRESETIKETTEN

Wit adresetiket laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met roze vlinders laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met roze geboortestempel laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met blauwe geboortestempel laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met mintgroene hartjes laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met roze hartjes laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met mintgroene hartjes laten bedrukken met eigen adressenAdressetiket met blauwe hartjes laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met blauwe sterretjes laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met roze sterretjes laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met mintgroene sterretjes laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket Aimy met zalmkleurige bloem laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket Arne met zalmkleurige bloem laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket Forest Animals voor een meisje laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket Forest Animals voor een jongetje laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket bijpassend bij geboortekaartje Pippa en Merel laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket bijpassend bij geboortekaartje Pelle en Melle laten bedrukken met eigen adressenAdresetiket met sterretjes laten bedrukken met eigen adressen