VARIANTEN OP DIT DESIGN

Geboortekaartje met foto Morgan - Sprankelend

21x10 | enkel

Geboortekaartje met foto Morgan - Sprankelend - jongen

Geboortekaartje Morgan is een prachtig geboortekaartje met een collage van 4 vierkante foto's. Ideaal als je je zoon wilt showen, maar bijv. ook een foto met oudere broertjes/zusjes wilt laten zien, maar ook is het leuk om (portret)foto's van je kindje af te wisselen met detailfoto's van bijv. handjes, voetjes en oortjes.

De kleur van het kader en het datumblokje kunnen in de editor naar wens aangepast worden, maar als je wilt, kan ik je na de geboorte ook helpen om de kleur aan te passen op je eigen foto's.

 

SPRANKELEND-collectie

Dit lieve geboortekaartje maakt deel uit van de SPRANKELEND-collectie. Deze collectie geboortekaartjes met foto is ontworpen in samenwerking met Sprankelend Fotografie. Hier kun je terecht voor zowel geboorte- als newbornfotografie. Laat jouw foto's maken door Sprankelend Fotografie en je bent zeker van een prachtig geboortekaartje als eindresultaat.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 21x10 | enkel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 02-03-2021
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code