VARIANTEN OP DIT DESIGN

Geboortekaartje met foto Lennox TW - Sprankelend

21x10 | enkel

Geboortekaartje met foto Lennox - Sprankelend - tweeling

Van unisex geboortekaartje Lennox is ook een voorbeeld voor een tweeling gemaakt. Door de ruimte voor verschillende foto's is dit kaartje erg geschikt voor meerlingen. Natuurlijk kan dit ook met de varianten op Lennox (Yalena en Morgan) en op veel andere geboortekaartjes uit de collectie. Neem gerust contact op als je een ontwerp aangepast wilt hebben naar een geboortekaartje voor tweeling/meerling.

De kleur van het kader en het datumblokje kunnen in de editor naar wens aangepast worden, maar als je wilt, kan ik je na de geboorte ook helpen om de kleur aan te passen op je eigen foto's.

 

SPRANKELEND-collectie

Dit lieve geboortekaartje maakt deel uit van de SPRANKELEND-collectie. Deze collectie geboortekaartjes met foto is ontworpen in samenwerking met Sprankelend Fotografie. Hier kun je terecht voor zowel geboorte- als newbornfotografie. Laat jouw foto's maken door Sprankelend Fotografie en je bent zeker van een prachtig geboortekaartje als eindresultaat.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 21x10 | enkel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 05-03-2021
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code