Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over (Gratis) proefkaart
- Hoe kan ik een proefkaart bestellen?

Bekijk de collectie en kies de kaart van je keuze. Klik op 'Zelf ontwerpen', pas het ontwerp desgewenst aan, klik op 'Controleer en bestel' en kies vervolgens voor 'Bestel proefkaartje'. Nog geen gratis proefkaart besteld? Gebruik dan de kortingscode KVOPROEF verderop in het bestelproces en krijg de eerste proefkaart gratis!


- Hoeveel gratis proefkaarten kan ik aanvragen?

Wil je een ontwerp in het echt zien en voelen? De eerste proefkaart krijg je gratis van ons met de kortingscode KVOPROEF.Daarnaast hebben wij af en toe speciale acties lopen waarbij je een code voor een tweede gratis proefkaart krijgt. Deze zijn helaas niet los opvraagbaar.


- Wat kost een proefkaart?

Je eerste proefkaart krijg je van ons. Gebruik hiervoor de kortingscode KVOPROEF, dan is deze kaart helemaal gratis. Wil je meerdere kaarten bestellen, dan kan dat natuurlijk. Iedere volgende proefkaart kost € 2,50 + verzendkosten. Kies je voor een papiersoort met meerprijs? Dan wordt deze meerprijs ook doorberekend.


- De proefkaart is heel anders van kleur dan op mijn scherm, hoe kan dit?

De kleuren van een beeldscherm zijn niet heel betrouwbaar als het om drukwerk gaat. Dit komt allereerst doordat een beeldscherm met RGB-kleuren werkt, terwijl drukwerk met CMYK-kleuren gebeurt. Daarnaast zijn de meeste 'thuisschermen' niet gekalibreerd en staan met name tabletschermen vaak erg fel ingesteld. Om jouw ontwerp in het echt te kunnen controleren, krijg je van ons altijd een gratis proefkaart. Maak hier dan ook gebruik van om niet voor onverwachte verrassingen te komen staan.

LET OP: ook de verschillende papiersoorten hebben invloed op de kleuren van het kaartje. Kies je dus toch liever voor een andere papiersoort? Houd hier dan rekening mee of beter nog: bestel voor de zekerheid nog even een nieuwe proefkaart.