Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Adresetiketten
- Kan ik zelf een adresetiket ontwerpen of aanpassen?

Nee, de techniek 'achter de adresetiketten' gaat niet via de online editor en daardoor kun je niet zelf aanpassingen doen aan de etiketten of een heel nieuw ontwerp aanmaken. Wil je een bijpassend etiket bij een bestaand kaartje of heb je specifieke wensen? Neem even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


- Hoe kan ik mijn adressen uploaden?

Je kunt ze handmatig één voor één invoeren of je kunt ons voorbeeld Excel-bestand downloaden, deze aanvullen met alle adressen en dit bestand uploaden naar jouw account. Let op bij het aanvullen van het Excel-bestand: voeg geen kolommen toe en haal geen kolommen weg. Wat je niet gebruikt, kun je gewoon leeg laten. Wanneer je bijv. geen bedrijfsnaam invult, vervalt deze regel op het etiket.


- Kan ik mijn eigen Excel-bestand uploaden?

Nee, de kans is groot dat er dan ergens iets misgaat. Wat we je dan aanraden, is om ons voorbeeld te downloaden, daar kolom voor kolom jullie adressen in over te nemen. Zo staan altijd de goede kolommen in het bestand en hoef je toch niet alles één voor één in te voeren. Let er wel op dat je het bestand daarna als .xls opslaat. Een bestand opgeslagen als .xlsx kan voor problemen zorgen.