Kraamcadeaus met een persoonlijk tintje

 

Ga direct naar de kraamcadeautjes

 

Al langere tijd kriebelde het om ook 'iets met kraamcadeautjes' te gaan doen. Eind 2019 ben ik daar echt mee aan de slag gegaan en per 1 maart is de webshop Minty's Gifts & Prints geopend.  Waarom onder een andere naam? Dit had twee redenen. Allereerst is vanuit KaartjeVanOns snel de link gelinkt naar kraamcadeautjes, maar andersom is dat niet altijd even logisch. Iemand die zoekt naar een geboortekaartje, zoekt misschien ook leuke ideeën voor een kraamcadeautje. Maar de kans dat iemand die een kraamcadeautje zoekt, ook een geboortekaartje zoekt, is veel kleiner. En zoek jij dan een kraamcadeautje en kom je terecht bij een bedrijf dat dan ook nog KaartjeVanOns heet, dan is dat gewoon niet zo heel logisch.

 

De tweede reden is dat het technisch makkelijker te realiseren is in een aparte shop. KaartjeVanOns draait op een systeem waarbij bijv. levertijden eigenlijk standaard zijn en bestellingen perfect doorgezet kunnen worden naar de drukker. Maar de kraamcadeautjes maak ik in eigen beheer, daar komt de drukker helemaal niet bij kijken. Ook geldt er een langere levertijd bij de cadeautjes en zo liep ik tegen wat meer dingen aan.

 

De uitkomst was dus een aparte webshop, maar wel dezelfde persoonlijke hulp en aandacht. Dat vind ik zowel binnen KaartjeVanOns als Minty's heel belangrijk.

Je vindt er overigens niet alleen kraamcadeautjes, maar ook leuke producten voor je zwangerschapsaankondiging. Denk aan leuke posters voor je aankondiging op social media (beschikbaar als GRATIS download of als print), rompertjes of een memoryspelletje om je oudere kindje(s) te vertellen dat ze grote broer of zus worden.
 


Stapeltoren met foto
Logeerkoffertje met naam
Spaarpot van geboortekaartje
Geboorteluik n.a.v. geboortekaartje

Rompertje met tekst
Stapeltoren met naam en geboortegegevens
Zwangerschapsaankondiging social media

Ga direct naar de kraamcadeautjes