Zelf foto's plaatsen

Allereerst zal ik maar meteen duidelijk zijn: lukt het niet? Ik neem dit klusje kosteloos van je over. Dus mocht je er niet uit komen of ben je niet in de gelegenheid om ze zelf te plaatsen? Stuur ze dan per mail naar info @ kaartjevanons.nl, zet er bij op welke naam je account staat en geef bij meerdere foto's even aan welke foto waar moet komen. Ik probeer de foto's dan altijd binnen 24 uur* in je ontwerp te plaatsen en ik geef even een seintje zodra het aangepaste ontwerp klaarstaat in je account.

 

 

ZELF DE FOTO'S PLAATSEN

- Plaats je een foto als achtergrond? Zorg dan dat deze ook nog onder de eventuele achtergrond op de naastgelegen paginazijde valt én dat de foto doorloopt in het donkergrijze afloopgebied (de buitenste 3 mm van de kaart).

- Plaats je een foto achter een kader, let dan even op dat deze aan de buitenranden van het kader niet zichtbaar is. En lukt het verplaatsen niet, omdat je muis het kader pakt en niet de fotolaag? Activeer dan rechtsonder de fotolaag en verplaats deze met de optie 'Uitlijnen op zijde' (X-as gaat van links naar rechts, Y-as gaat van boven naar onder).

- Plaats je een foto óp een onderlaag, dan moet de foto al in de juiste verhoudingen zijn bijgesneden. Heb je hier hulp bij nodig? Lees hier meer.

 

* Excl. eventuele weekend- of feestdagen.