Sprankelend Fotografie

Samen met Vera van Sprankelend Fotografie heb ik een prachtige collectie geboortekaartjes met foto ontworpen: de Sprankelend-collectie. Een lichte, warme en sprankelende geboortekaartjeslijn waarbij er alle ruimte is voor één of meerdere prachtige foto’s van jouw kindje(s). De voorbeeldfoto's op deze geboortekaartjes zijn allemaal door Vera gemaakt. Woon jij in Midden-Nederland en wil jij ook prachtige geboorte- of newbornfoto's laten maken? Hieronder stelt Vera zichzelf voor en spreekt dit je aan, neem dan vooral eens (vrijblijvend) contact met haar op.

 

"Wanneer veel ouders jaren later terug kijken op de periode van het krijgen van kinderen, zijn ze het allemaal met elkaar eens: ‘Wat gaat die tijd snel en wat gebeurt er veel in korte tijd’. Hoe mooi is het als je over een paar jaar vol trots en liefde kunt terugkijken op je zwangerschap, de geboorte van je kindje of het leven als kersvers gezin?

Met die reden bied ik de mogelijkheid om waardevolle momenten rondom het nieuwe leven vast te laten leggen. Van unieke (levens)gebeurtenissen tot allerdaagse momenten. Ik fotografeer vanuit een journalistieke gedachte, waarbij ik rekening houd met de kwetsbaarheid van de situatie. Zodat jij je altijd veilig en comfortabel voelt wanneer ik aanwezig ben.

 

Mijn naam is Vera en ik ben het gezicht achter Sprankelend fotografie. Samen met mijn gezin woon ik in het midden van het land (Vianen) en ben ik de trotse mama van Anna en Guusje*. De periode van moeder worden was voor mij bijzonder, kwetsbaar en ontzettend intens. Mede hierdoor ben ik de waarde van foto’s rondom het krijgen van kinderen nog meer gaan inzien.

Sinds 2016 ben ik gestart als professioneel fotograaf, waarbij ik me heb gespecialiseerd in fotografie tijdens en vlak na de bevalling en de kraamperiode. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om vanaf de zwangerschap t/m het jonge gezinsleven bijzondere en alledaagse momenten te laten vastleggen."

 

Vera - Sprankelend Fotografie

mail@sprankelendfotografie.nl

www.sprankelendfotografie.nl

 

www.facebook.com/sprankelendfotografie

www.instagram.com/sprankelendfotografie

 

Banner met zwangerschapsfoto's, geboortefoto's en newbornfoto's, gemaakt door Sprankelend Fotografie

  www.sprankelendfotografie.nl