Rijen

Serona Peters Fotografie

Serona Peters Fotografie | Rijen

Mijn naam is Serona Peters, inmiddels de 40 gepasseerd, getrouwd en moeder van twee dochters. 

 

Als partnerfotograaf van KaartjeVanOns.nl verzorg ik graag de fotosessie van jullie kleintje voor het geboortekaartje. Zodra ik jullie gegevens heb doorgekregen, neem ik contact met jullie op en spreken we de verdere werkwijze en jullie wensen door. Ik noteer alvast de uitgerekende datum. Zodra jullie kindje geboren is, nemen jullie contact met mij op en spreken we snel af. Ik kom bij jullie thuis of desgewenst in het ziekenhuis of kraamhotel.

 

Natuurlijk kun je ook terecht voor een zwangerschapsreportage, lifestyle kraamreportage, baby’s & kinderen, gezin & familie, loveshoots & bruiloften, mooie albums en wandproducten. Kijk op de website www.seronapeters.nl voor meer informatie en portfolio. Heb je nog vragen, neem dan gerust telefonisch contact met mij op. 

 

Prijzen

De prijs voor een fotosessie voor het geboortekaartje is € 125,00. Dit is inclusief 3 HR-bestanden in zowel kleur als zwart/wit en een cadeautje van de fotograaf. Maar exclusief reiskosten vanaf postcode 5122 KS (€0,39 per km). De fotosessie duurt ca. 45 minuten. 

 

Contact

Tel: 06 -14743241

Email: serona@seronapeters.nl

Website: www.seronapeters.nl