Levertijden

De hoofdregel is: kaarten en evt meteen meebestelde enveloppen op een werkdag voor 12.00 uur besteld? Dan worden ze diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Maar er zijn wat uitzonderingen, hieronder hebben wij alles op een rij gezet.

 

KAARTEN

Bestel je de kaarten op een werkdag vóór 12.00 uur? Dan worden ze diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Maar er zijn wat uitzonderingen op de regel:
- Labelkaartjes en kaarten met tag of fotostrip hebben een extra levertijd van één werkdag.
- Wil je dat wij jouw foto's bewerken, dan kan dit - afhankelijk van het moment dat je de foto('s) instuurt - zorgen voor een dag vertraging in de levering van je kaarten. Is dit het geval, dan zullen wij je dit zo snel mogelijk laten weten. Geboortekaartjes met pentekening hebben om deze reden altijd een dag extra levertijd, de bewerking van foto naar pentekening vergt veel tijd.

 

ENVELOPPEN
De basis enveloppen (wit, offwhite en kraft) liggen op voorraad bij de drukker. Bestel je deze op een werkdag vóór 12.00 uur? Dan kunnen ze diezelfde dag nog verstuurd worden.

Daarnaast kun je ook kiezen voor gekleurde enveloppen. Deze liggen niet bij de drukker en komen bij een andere leverancier vandaan. Dat zorgt allereerst voor extra verzendkosten - ook als je ze tegelijk met de kaarten bestelt - en daarnaast voor een extra levertijd van 1 à 2 werkdagen. Gekleurde enveloppen kun je daarom altijd het beste van tevoren bestellen.

 

SLUITSTICKERS / ADRESETIKETTEN

Bestel je de sluitstickers en/of adresetiketten tegelijk met de oplage kaarten? Dan worden ze in direct meegeleverdd.
Bestel je ze los? Dan hebben ze een levertijd van 2 à 3 werkdagen.

 

POSTERS

De levertijd van de posters is 2 à 3 werkdagen.

 

CANVAS

De levertijd van de canvasdoeken is 4 à 5 werkdagen.