Klantenreacties

Familie van der Werff schrijft op 6 January 2021

Wij hebben het geboortekaartje voor ons zesde kindje uitgekozen op de website van kaartjesvanons.nl Wat een leuke kaartjes zagen we na het bezoek op de website, het was nog lastig kiezen... We hebben uiteindelijk gekozen voor een kaartje waar 2 foto’s op konden; 1 op de voorpagina en 1 binnenin zodat we onze baby voorop en alle kinderen met elkaar aan de binnenkant konden plaatsen. Vanaf het begin is Noelle erg betrokken geweest. Ze pastte het kaartje nog wat aan omdat de foto nog wat binnen de marge moest, ze lette erop of de tekst netjes uitkwam etc. Dat werd meteen via mail naar ons gecommuniceerd Het eindresultaat van de kaartjes is super mooi geworden. We hebben heel veel leuke reacties gehad! We kregen zelfs nog een felicitatie kaartje na de geboorte van Kaartjevanons, heel erg leuk! :-) Bedankt Noelle voor je hulp, snelle reactie en het super mooi kaartje! Veel succes met je website En voor een ieder die dit leest, bestellen via kaartjevanons is zéker een aanrader! Lieve groet, familie van der Werff

Wendy van der Poel schrijft op 21 December 2020

De geboorte kaartjes zijn goed aangekomen en helemaal naar wens. Fijn dat het is gelukt met de foto's. Je hebt me goed geholpen en heel blij met het geboortekaartje. Dank je wel.

Ellen schrijft op 16 November 2020

Ben zo blij met de geboorte kaartjes en echt alleen maar zulke gave reacties gekregen, helemaal blij met je service. Bedankt!

Marjolein Waller-Schoonderbeek schrijft op 21 September 2020

In de zoektocht naar ons kaartje zijn we goed geholpen, uiteindelijk een kaartje gekozen en met de hulp van Noëlle helemaal naar onze zin gemaakt. Snelle levering en toen bleek dat de kleur niet helemaal juist was zelfs het kaartje opnieuw mogen ontvangen. Al met al heel positief over alles wat kaartje van ons voor ons heeft gedaan zowel in de voorbereiding maar ook de uiteindelijke service die we hebben gekregen. En ook alleen maar leuke reacties op het kaartje gekregen.

Tim Habets schrijft op 8 September 2020

De kaartjes waren prachtig. Enige jammere is dat ze niet door jullie worden gesneden (DIY knipkaartjes, red.) Indien deze service ook kan worden geboden zou het nog perfecter zijn.

Kimberley van de Veerdonk schrijft op 3 July 2020

Wij waren zeer tevreden en ook met alle hulp die we van je hebben gekregen. Echt een top service!!! ???? Niks was teveel gevraagd en zelfs toen we zelf een stomme fout hadden gemaakt door geen enveloppen erbij te bestellen heb je dit super snel voor ons kunnen regelen inclusief sluitzegels. Nogmaals bedankt voor alles!

Annique schrijft op 20 May 2020

We zijn ontzettend blij met het geboortekaartje en hebben hele leuke reacties gehad van vrienden en familie. De service is geweldig; jullie denken goed mee en geen vraag of aanpassing is te veel. Dankjewel!

Nicole Wentzler-Bardolf schrijft op 18 May 2020

De kaartjes zijn super mooi! Erg leuke reacties ontvangen. Hele fijne service. Als we jouw bedrijf eerder hadden ontdekt, hadden we voor onze eerste dochter ook zeker een kaartje bij jou uitgezocht! Bedankt!

Claudia, Jeroen en Joas van de Pol schrijft op 15 May 2020

Wij waren meer dan tevreden met het eind resultaat. Wij hebben de samenwerking erg persoonlijk ervaren. De service was simpelweg top en geen vraag of aanpassing was te veel. We kunnen kaartjevanons in 1 woord omschrijven en dat is: uitmuntend! Zeker aan te bevelen!

Gonny van der Wolf schrijft op 14 April 2020

Wij hebben hele leuke reacties gehad op de kaartjes!! Nogmaals bedankt voor alles! Wij bevelen je zeker aan bij onze vrienden!!

Melissa Leonhart schrijft op 27 February 2020

Wij zijn voor de 2e keer super geholpen. Hebben alles kunnen vragen en snel antwoord gekregen. Een geweldige service en advies op maat. Een aanrader voor iedereen.

Marlies schrijft op 18 February 2020

Ik ben erg blij met het geboortekaartje, en heb erg leuke reacties gehad hierop. De service was heel erg goed, er werd mee gedacht en mee gekeken. Zonodig werd er aangepast, heel erg fijn! De levering was goed en snel.

Nick & Anka schrijft op 30 January 2020

We zijn super tevreden met de het mooie geboortekaartje voor onze zoon. We hebben super leuke reacties gehad ???? De service van kaartje van ons is zo persoonlijk, van een extra controle voor het na de printer ging tot een handgeschreven felicitatie. Zekers aan te bevelen als je een mooi geboortekaartje zoekt.

Angeline via Facebook-aanbeveling schrijft op 13 January 2020

Super goede ervaring met kaartje van ons voor de geboortekaartjes van ons dochtertje. Van een extra controle voor het naar de drukker gaat tot een handgeschreven kaartje erna met felicitaties. Bij dit bedrijf merk je dat het vanuit passie en liefde verzorgd wordt en een hele mooie collectie van unieke producten.

Annemarie schrijft op 17 December 2019

Wat een top service en top kwaliteit! Voor de 2de keer bij jullie besteld en zeer zeer tevreden! Heb je een vraag kun je mailen je word snel geholpen echt top! Heel erg bedankt voor al jullie hulp!

Shereen van den Boogaard schrijft op 21 October 2019

Wij zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes. Het kaartje is erg mooi en eigentijds geworden! We hebben heel veel leuke reacties ontvangen van vrienden en familie! Jullie service en persoonlijke aandacht vind ik btw ook super :-)

Liset schrijft op 23 September 2019

Wat werden we goed geholpen door kaartje van ons! Het kaartje wat we in ons hoofd hadden was wat afwijkend van de standaard kaartjes, maar met de hulp van kaartje van ons is het precies zo geworden zoals we hoopten!

Kayleigh Huis in’ t Veld schrijft op 14 August 2019

De kaartjes die we hebben besteld zijn echt prachtig. We hebben veel positieve reacties gekregen en zijn er heel blij mee. Bedankt ook voor het meedenken en adviezen die jullie hebben gegeven!

Maarten en Kirsten schrijft op 13 August 2019

Wat zijn wij blij met het geboortekaartje voor ons dochtertje Moon. Ontzettend veel positieve reacties gekregen, qua originaliteit. En terecht, het kaartje was prachtig! Bedankt voor de goede service, kaartje van ons :)

Nadine en Sander de Vos schrijft op 15 July 2019

Het kaartje is supermooi geworden en we hebben alleen maar positieve reacties gehad. We maken volop reclame voor jullie! Bedankt voor de service.

Anoniem schrijft op 15 July 2019

Wij zijn heel blij met de geboortekaartjes van ons meisje. We krijgen ook hele leuke reacties. Er werd vanuit jullie goed meegedacht en kregen ook meteen een telefoontje toen jullie zagen dat er nog een foutje in zat. De kaartjes werden ook meteen geleverd. Bedankt!

Dan Korving schrijft op 12 July 2019

Voor onze pasgeboren zoon James geboortekaartjes besteld en we vinden ze fantastisch, dank! We zijn er ontzettend blij mee. Handig dat we ook adreslabels en mooie enveloppen mee konden bestellen. Tot slot maken de sluitstickers ons kaartje echt af. Nogmaals dank, we weten zeker dat ons geboortekaartje goed in de smaak gaat vallen!

Sietske Algra schrijft op 11 June 2019

Goede service, snelle levering, netjes verpakt. Kortom super blij met alles en vooral het kaartje. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar

Elise Flier schrijft op 5 June 2019

We zijn enorm blij met de kaartjes en ook dat er zo mee gedacht werd! De goede service en snelle verzending was ook zeer prettig! Heel erg bedankt, dankzij kaartjevanons hebben wij een prachtig kaartje als mooie herinnering.

Ineke schrijft op 24 May 2019

Kaartjes waren heel mooi geworden. Er werd ook goed meegedacht met de uitlijning van de tekst. En na bestelling waren de kaartjes snel binnen. Wij waren erg tevreden!

Anke schrijft op 22 May 2019

Wij zijn heel tevreden met ons mooie geboortekaartje en ook met de super service die je geboden hebt! Dankjewel!

Jennifer schrijft op 9 March 2019

We zijn super blij met het resultaat van onze geboortekaartjes. De service is fantastisch en jullie denken goed mee over het ontwerp. De teksten en uitlijning worden met zorg gecontroleerd. Tevens krijg je zonodig tips en aandachtspunten om je kaartje helemaal perfect te maken.

Mieke schrijft op 15 November 2018

Super geholpen en een, voor ons, perfect resultaat!

Lisanne schrijft op 6 July 2018

Wij zijn heel erg blij met het mooie kaartje voor ons meisje. Ik wilde graag wat aanpassingen en dit werd super snel geregeld. Heel fijn! We hebben veel leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt voor de goede service!

Maaike schrijft op 9 April 2018

Wat een geweldig bedrijf zijn jullie! Ons geboortekaartje is helemaal naar wens en we krijgen allemaal positieve reacties! Jullie hebben voor ons een aanpassing gedaan in het kaartje wat voor ons erg belangrijk was! Verder hebben jullie goed mee gedacht en een top service geleverd. Heel erg bedankt! Liefs Maaike

Familie van de Weerd schrijft op 26 March 2018

Super blij met onze prachtige kaartjes! Ontzettend mooi geworden!!

Anoniem schrijft op 26 March 2018

Ik ben meer dan goed geholpen door kaartje van ons! Wij moesten een geboorte kaart en een rouw kaart hebben en daar hebben ze ons super mee geholpen. Door ons geluk en ons verdriet liepen soms onze rekenkunsten voor de kaartjes en labels even in de soep, maar ook daarbij werden wij geholpen en er werd mee gedacht. Ook vergaten we enveloppen mee te bestellen, ook dit werd goed o Ik kan dit bedrijf dan ook meer dan aanraden bij iedereen en ze verdienen een dikke 10!!!

Fam. Trompert schrijft op 12 March 2018

Een hele fijne service gehad betreft de kaartjes en het plaatsen van de foto in het kaartje. Kwaliteit van de kaartjes was ook top. Harstikke bedankt voor de leuke unieke kaartjes.

Eline Ooms schrijft op 19 February 2018

We zijn erg blij met de kaart die wij uitgekozen hebben en hebben veel complimenten gehad over de kaart. Door omstandigheden hebben wij de kaartjes pas drie weken na de geboorte van onze zoon besteld. We werden nog gebeld omdat ze zich afvroegen of we de datum wel goed hadden ingevuld. Maar de datum klopte dus. Erg attent dat ze wegens twijfel dit toch hebben gecheckt!

Seas, Nina & River schrijft op 19 February 2018

Geboortekaartje was zo mooi geworden! Wij hebben er ook alleen maar positieve reacties op gekregen. Het was het knutselen met de touwtjes meer dan waard! Groetjes van Seas, Nina & River.

M. van Ruyzendaal schrijft op 12 January 2018

We willen jullie heel erg bedanken voor de mooie kaartjes en de snelle levering. We krijgen ook veel leuke reacties van mensen op het kaartje. Bedankt!

Marco en Marleen schrijft op 9 January 2018

We zijn heel blij met het geboortekaartje voor ons dochtertje. Bedankt voor de snelle service en jullie hulp! Wij vinden Kaartje Van Ons echt een aanrader!

Arno en Rivka schrijft op 18 November 2017

Wij zijn heel erg tevreden met de service van Kaartje van ons. Het geboortekaartje was helemaal naar wens en de kaartjes waren snel in huis.

Stefan en Louise schrijft op 20 October 2017

We zijn heel blij met het leuke kaartje voor onze zoon en het was heel fijn dat jullie van achter de schermen even mee keken. Bedankt voor alle hulp!

Viola Kooiman schrijft op 26 September 2017

Hele goede service. Ze helpen je met foto bewerking en geven tips. Alles om een mooi kaartje te maken. Top!

Martin & Leonie schrijft op 8 September 2017

We waren erg blij met het eindresultaat. Fijn dat jullie die tips gaven over de tekst. Bedankt!

Fam Kelder schrijft op 25 August 2017

Bedankt voor het leuke kaartje voor onze zoon! Fijn dat jullie mee hebben gekeken met het eindresultaat. We zijn er heel blij mee!

Ruud, Marije en Liz schrijft op 13 August 2017

Wij zijn zeker tevreden over het geboortekaartje en jullie service. Hartelijk bedankt!

Fam. Visscher schrijft op 25 July 2017

Wij zijn heel blij met het geboortekaartje van onze dochter en alle hulp die we hebben gekregen van jullie. Echt een aanrader en dat zullen we dus ook zeker doen als er iemand zwanger is in de omgeving.

Reno, Miranda en Lize schrijft op 20 July 2017

Wij zijn heel tevreden met de service van Kaartje van Ons en we raden dit bedrijf zeker aan. We hebben een heel mooi kaartje gekregen van ons kleine meisjes en hebben ook heel veel leuke reacties gehad erop.

Rianna en Nander schrijft op 11 July 2017

We hebben een prachtig kaartje voor onze zoon kunnen maken door jullie tips en advies. We zijn er echt trots mee! Bedankt voor jullie hulp!

Fam. Akkermans schrijft op 9 July 2017

Bedankt voor het mooie kaartje die we hebben ontvangen! Fijn dat er zoveel mogelijkheden waren voor het aanpassen, we zijn er echt blij mee.

Fam. Kortenhoef schrijft op 30 June 2017

We zijn heel blij met ons geboortekaartje. Kaartje van ons heeft een prettige service en men denkt graag mee.

Rick en Amber schrijft op 26 June 2017

Wij zijn ontzettend blij met de mooie geboortekaartjes van onze zoon. Bedankt voor de tips die we meekregen!

Sebastiaan & Els schrijft op 26 May 2017

Echt enorm bedankt voor de prachtige kaarten! We zijn heel blij met de manier van werken en het meedenken en het resultaat is echt geweldig! Dank jullie wel :) PS. Wat een mooie nieuwe site hebben jullie gekregen, wie weet komen we over een paar jaar nog wel eens een kijkje nemen ;)

Michelle & Kareem schrijft op 19 May 2017

Ik wou jullie bedanken voor de kaartjes. Ze zijn echt super mooi! Goede service en snelle levering.. top!!

Maaike & Steven schrijft op 19 May 2017

We hadden zelf de kaarten al even in huis, maar afgelopen week hebben we ze naar onze familie vertuurd. En wat een leuke reacties hebben we gekregen! Bedankt voor jullie hulp!

Remco en Ria schrijft op 19 May 2017

Ook wij willen jullie heel erg bedanken voor de super mooie geboortekaartjes! We zijn heel goed geholpen door Kaartje Van ons, er is goed meegedacht en we zijn helemaal blij met het eindresultaat!

Arno & Mathilde schrijft op 19 May 2017

We willen jullie ook via deze weg nog een keer heel erg bedanken voor het leuke geboortekaartje voor onze Marnix. Het is helemaal geworden wat we hadden gehoopt!

Richard en Simone schrijft op 19 May 2017

Het geboortekaartje van ons dochtertje is echt mooi geworden en we hebben veel gehad aan de fototips die we kregen. Het contact ws ook heel fijn. We raden Kaartje van ons zeker aan!

Gerard en Marianne schrijft op 19 May 2017

Ook wij willen jullie bedanken voor de leuke kaartjes voor onze Tim. Het contact via de mail liep erg prettig en de foto's zijn mooi bewerkt. Nogmaals ontzettend bedankt!!!

Niels en Mariska schrijft op 19 May 2017

Wij willen jullie bedanken voor de super mooie kaartjes. We wilden een persoonlijk geboortekaartje. Hoe kan dit beter dmv een oo van onze zoon. Het kaartje is op bas van onze wensen ontworpen. De service en klantvriendelijkheid is uitstekend. Via de mail werd snel en makkelijk gecommuniceerd. Alles was mogelijk. Echt top!

Monique, Thijs en Mieke schrijft op 19 May 2017

Bedankt voor de mooie kaartjes. ze waren weer erg mooi. Groetjes van Monique.

Peter & Rianne schrijft op 19 May 2017

Bedankt voor de mooie kaartjes van onze Lynn!! Jullie hebben gezorgd dat de mooiste van onze 3 foto's geplaatst werden en het zag er allemaal mooi uit.

Emilie en Paul schrijft op 19 May 2017

Wij willen jullie bij deze nogmaals bedanken! Ook al wonen we in het buitenland, het was heel makkelijk om via de e-mail al onze wensen af te stemmen. Jullie waren erg snel met jullie reacties en niets was te veel gevraagd. Als resultaat een geboortekaartje waar we erg tevreden mee zijn. Hartelijk dank!

Joost, Eva en Tobias schrijft op 19 May 2017

We zijn heel tevreden met KaartjeVanOns. Ze hebben mooie designs en de kaartjes die ze geleverd hebben zien er top uit. Verder wilde ik Noëlle bedanken voor haar goede service en enthousiasme. Groeten,

Jarno, Tessa, Eva en Rens schrijft op 19 May 2017

En dan is het zover... onze zoon Rens is geboren! Het ontwerp van het kaartje is al een tijdje af, maar de foto's zijn het belangrijkste onderdeel. Toch spannend hoe het zal worden en of de kinderen meewerken! Maar daarover had ik me geen zorgen hoeven maken, want het ging super goed! Robert, je hebt echt geduld en oog voor detail. Het resultaat is boven verwachting! Echt een super mooie kaart waar we heel trots op zijn! En Noëlle, bedankt voor je meedenken en je geduld bij het opmaken van de kaart! Het is helemaal van ons geworden en dan ook nog zo snel klaar en zelfs gevouwen. Veel succes met jullie bedrijf!

Sonja en Marcel schrijft op 19 May 2017

We willen jullie bedanken voor de goede service en zeer snelle reacties. De verschillende wijzigingen van bv 1 grote foto naar 3 kleinere foto's op de voorkant waren geen enkel probleem. Het meedenken welke foto geschikt was, vonden we ook erg fijn. De reacties van vrienden/familie zijn erg leuk: "Wat een origineel mooi kaartje"; dank jullie wel!

Joost, Colinda, Sam en Sarah schrijft op 19 May 2017

We willen jullie nog even bedanken voor het ontwerpen van ons geboortekaartje, het eindresultaat is echt supermooi geworden. We krijgen er heel veel positieve reacties op en ook de vraag waar je zo'n mooie schetstekening kan laten maken... De fotograaf heeft het ook erg leuk gedaan met Sam en Sarah. Sam is echt een trotse zus.

Gert en Leanne schrijft op 19 May 2017

Wij waren, en zijn nog steeds, ontzettend blij met ons geboorte kaartje voor onze zoon Noah! De reacties van mensen die een kaartje hebben ontvangen waren allemaal super positief. Ook waren wij zeer tevreden over de samenwerking tot de samenstelling van het kaartje. Het resultaat is fantastisch geworden!

Jeroen en Merel schrijft op 19 May 2017

Wij zijn enorm blij met het kaartje! Daarnaast willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goede en snelle service! Jullie zijn origineel, persoonlijk en meedenkend. Iedereen vond het kaartje erg mooi!

Richard en Judith schrijft op 19 May 2017

Bedankt voor jullie goede en snelle service. We hebben zo overweldigend veel reacties gehad dat het erop gaat lijken dat we kaartjes tekort komen... Misschien bestellen we er nog wat bij je!

Gerard en Natasja schrijft op 19 May 2017

Ontzettend blij zijn wij met ons geboortekaartje van ons wondertje Joëlla. Ook van ons alle complimenten voor de geweldige service en snelle afhandeling. Ze vinden de kaartjes ook erg mooi. Bedankt. Groetjes de trotse ouders van Joëlla,

Marlies en Michiel schrijft op 19 May 2017

Ook wij zijn erg blij met het geboortekaartje van onze dochter en we krijgen er veel complimenten over. Veel dank voor jullie snelle reacties en levering van zowel proefdrukken als het uiteindelijke kaartje!

Conrad en Anita schrijft op 19 May 2017

Wat een mooie geboortekaartjes zijn het geworden! We zijn er super blij mee! Ook een zeer goede en snelle service. Er werd goed meegedacht vanuit KaartjeVanOns. We hebben veel en leuke reacties gekregen op de kaart!

Jeroen en Iris schrijft op 19 May 2017

De kaartjes zijn prachtig geworden! We zijn echt heel tevreden. We hebben al leuke reacties gehad! Nogmaals bedankt voor de goede service en de prettige communicatie.

Familie Van 't Hof schrijft op 19 May 2017

Super tevreden met de efficiënte en persoonlijke service, fototips en een fantastisch eindresultaat! Een uniek kaartje, voor een uniek nieuw mensje.

Arjan, Judith en Julie schrijft op 19 May 2017

Net als de vele reacties die er al staan, zijn ook wij enorm tevreden over het eindresultaat en de hele (snelle) gang van zaken daarom heen. Lekker snel schakelen, helemaal naar onze wens een formaat kaart erbij gezocht en de goede service maakt dat we jullie bij iedereen zullen aanraden! De reacties die we gehad hebben op het kaartje zijn ook heel erg leuk! Nogmaals dank en succes voor de toekomst.

Familie Goossens schrijft op 19 May 2017

Geweldig mooi resultaat, zeer veel inspraakmogelijkheden en supersnelle service! Bedankt voor het ontwerpen, aanpassen en drukken van de geboortekaartjes van Anne.

Alex en Petra schrijft op 19 May 2017

Superblij zijn wij met het geboortekaartje wat jullie voor ons hebben gemaakt! Ook de service die jullie geboden hebben en de antwoorden op vragen zijn prima afgehandeld. Zeer tevreden!

Chiel en Marjon schrijft op 19 May 2017

We zijn enorm tevreden over jullie snelle en uitstekende service, van begin tot eind. Het feit dat je direct per mail een persoonlijke proefkaart krijgt en maar liefst vijf verschillende papiersoorten gedrukt en zonder kosten opgestuurd krijgt vind ik helemaal super. Het is echt prettig dat jullie zo persoonlijk zijn en ik denk dat jullie je daarmee heel goed kunnen onderscheiden van de concurrentie online. Ook de ontwerpen zijn erg origineel en onderscheiden zich van de duizenden kaartjes die we hebben gezien. We hebben dan ook louter zeer positieve reacties op het kaartje gekregen

Hans en Marlie schrijft op 19 May 2017

Alle complimenten voor jullie werkwijze: snel en correct en met juiste en duidelijke adviezen! En alles met een super mooi eindresultaat van een heel mooi geboortekaartje voor onze dochter! Als we nog eens een kaart ergens voor nodig hebben, zullen we ook zeker weer naar jullie mogelijkheden kijken.

Xander, Brenda, Isa en Sennie schrijft op 19 May 2017

We willen graag even kwijt dat wij bijzonder tevreden zijn over jullie!! De respons vanuit jullie was super snel qua reactie maar ook de snelheid van het toesturen van de enveloppen, proefdrukken en het daadwerkelijke kaartje! Enorm bedankt voor jullie service!!

Martine, Nanco en Casper schrijft op 19 May 2017

De kaarten zijn echt heel mooi geworden! We krijgen ook veel positieve reacties op de kaart en de foto's van ons mannetje op de kaart.

Dennis, José en Rikki schrijft op 19 May 2017

Ons geboortekaartje is helemaal top geworden! Ons dochtertje staat er prachtig op. Mede dankzij de fotograaf. Hij deed het heel relaxed en heeft prachtige foto's gemaakt. We krijgen hele leuke reacties van mensen. De samenwerking/contact ging er soepel en snel. We zijn zeer tevreden en bevelen dit zeker bij iedereen aan! Trotse ouders van Rikki

Lisa en Sven schrijft op 19 May 2017

Service was uitstekend en waren zelf erg tevreden over de kaartjes die we gezamenlijk met Kaartjevanons.nl hebben gemaakt. Het is echt aan te raden en het is één van de weinige bedrijven waar je nog echt persoonlijke service krijgt!

Gerard en Patricia schrijft op 19 May 2017

Wij zijn echt ontzettend blij met ons geboortekaartje. In samenwerking en overleg met jullie is het heel mooi en persoonlijk geworden. Onze complimenten voor de geweldige, persoonlijke en snelle service! De reacties van de omgeving zijn erg leuk. Ze vinden het kaartje erg mooi en origineel... Enorm bedankt, Groetjes van de trotse ouders van Rachel...

Fam. Rausch schrijft op 19 May 2017

Wij hebben de service als zeer prettig ervaren. We kregen snel reactie met digitale proefkaarten en vervolgens ook nog proefkaarten met de post. Erg fijn en het drukken en leveren ging ook snel. We hebben al vele positieve reacties gekregen van familie en vrienden op de mooie kaart! Bedankt!!

Marc en Christa schrijft op 19 May 2017

We zijn heel erg tevreden met de goede service en het meedenken van het team van KaartjeVanOns. We hebben hele positieve reacties gekregen op onze mooie kaart!

Evert en Marcha schrijft op 19 May 2017

Bedankt voor het mooie geboortekaartje! Het ontwerp is helemaal naar onze zin geworden. We hebben heel veel leuke reacties gehad op het kaartje. Groeten Evert en Marcha

Linda en Dave schrijft op 19 May 2017

De meeste positieve dingen zijn ondertussen wel vermeld, maar we kunnen het niet laten om er nog een paar bij te voegen: - ongelofelijke goede service om nog een last minute wijziging te doen aan het ontwerp van het kaartje. - zeer goed advies over welke foto's te gebruiken aangezien we hier zelf toch onzeker over waren. - makkelijk via het formulier de geboorte bij jullie bekend te maken en als de foto's niet doorkomen, dan bellen jullie er zelf achteraan. Kortom, een geweldige service en veel positieve reacties gehad op het originele ontwerp van het kaartje!! Bedankt namens onze kleine meid Tess!

Timon en Anne schrijft op 19 May 2017

Het geboortekaartje is helemaal naar onze wens! Bedankt daarvoor! We hebben daarbij erg veel positieve reacties gehad op het kaartje. We zijn erg tevreden over de goede service.

Laurens en Margriet schrijft op 19 May 2017

Bedankt voor het super mooie geboortekaartje! Wij hebben de snelle service, het contact, de creativiteit en het advies als zeer prettig ervaren. We hebben heel veel positieve reacties gehad op het kaartje en zullen KaartjeVanOns.nl zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alles! Groeten, de trotse ouders van Ezra.

Ellen en Christian schrijft op 19 May 2017

Bedankt voor de prachtige kaartjes van onze dochter Kirsten, we hebben erg leuke reacties gekregen. De snelle service en het contact was ook geweldig. Ik zal KaartjeVanOns.nl zeker aanraden bij vrienden en familie.

Garcia Gramenga schrijft op 19 May 2017

Super goede en snelle service! Emailcontact is super goed en er wordt super snel gereageerd. Alle wensen worden verwerkt tot dat je zelf tevreden bent. De fotograaf was er super snel bij en heeft prachtige foto's gemaakt! Het eindresultaat is geweldig geworden en de reacties op 't kaartje stormden binnen en waren super leuk. Ik wil daarom iedereen bedanken bij KaartjeVanOns.nl voor de goede, snelle en vriendelijke service!!

K. van den Berg schrijft op 19 May 2017

Erg blij ben ik met de persoonlijke en snelle service van KaartjeVanOns! Het overleg was erg prettig, de uniek gemaakte voorbeelden professioneel en het resultaat erg mooi! Veel positieve reacties gekregen op het geboortekaartje, dank jullie wel.

Sebastiaan en Angela schrijft op 19 May 2017

Het geboortekaartje voor onze zoon Stan is echt super geworden! We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen op het kaartje. We hadden gekozen voor een kaartje met eigen foto. Noëlle, bedankt voor jullie tips, input en steeds snelle reactie via de mail! We zijn echt ontzettend tevreden en raden iedereen "KaartjeVanOns.nl" aan!

Familie Meijer schrijft op 19 May 2017

Wij zijn erg tevreden over de snelle en fijne service van jullie. Regelmatig en snel contact, geen wens was te veel en er werd goed meegedacht. Heel erg bedankt voor het mooie kaartje!!!!

Fam. Kistemaker schrijft op 19 May 2017

De kaartjes zijn super geworden! Hartelijk dank voor de mooie afwerking en het meedenken met de tekst en de bewerking van de foto's. Ik kan iedereen aanraden om hier de kaartjes te bestellen :)

Fam. De Bresser schrijft op 19 May 2017

Bedankt voor de mooie geboortekaartjes! We vinden ze prachtig en we krijgen veel reacties van mensen die ze ook mooi vinden. Er was zelfs iemand die nog nooit zo'n mooi kaartje gezien had. Verder was de communicatie super! Jullie reageren snel op e-mails en de kaartjes zijn snel gedrukt en verstuurd.

Carmen Keizer schrijft op 19 May 2017

We zijn zeer tevreden over de dienstverlening en het uiteindelijke geboortekaartje wat geleverd is door KaartjeVanOns.nl. Ik zou het bedrijf zeker aanraden bij anderen; snelle en duidelijke reacties/tips met als resultaat een prachtig geboortekaartje.

Edwin en Marjella schrijft op 19 May 2017

Wat zijn wij blij met jullie! Het contact was vanaf het eerste moment erg vertrouwd. En op het geboortekaartje van Annique zijn wij bijna net zo trots als op onze dochter. Bedankt voor alles!

Machiel en Fieke schrijft op 19 May 2017

Nogmaals hartelijk bedankt voor de hulp bij het ontwikkelen/ontwerpen van het geboortekaartje van Jidde. We zijn er superblij mee en hebben ontzettend veel positieve reacties gehad! Bedankt!

Marloes schrijft op 19 May 2017

We zijn erg blij met het geboortekaartje van onze dochter Lana! We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad. Bedankt voor alle adviezen, snelle reacties en snelle toezending van de kaarten!

Familie Lust schrijft op 19 May 2017

Beste team van KaartjeVanOns.nl, Heel erg bedankt voor de goede afwerking en communicatie. Ondanks al onze wijzigingen maakten jullie wel een super eindresultaat. Ook jullie service na de ontwikkeling van de kaartjes was top. Toen wij er 10 te kort kwamen vonden jullie het geen enkel probleem om extra te drukken en op te sturen. Alles bij elkaar enorm bedankt voor alles.

Maria schrijft op 19 May 2017

We hebben hier ons geboortekaartje voor onze zoon besteld. Goede service, werd fijn meegedacht en snel gehandeld. Helemaal tevreden.

Gerard en Jitske schrijft op 19 May 2017

Wat een goede service! Heel erg bedankt voor het maken van ons geboortekaartje. We hebben al veel leuke reacties gehad op het kaartje. We zijn heel tevreden over de communicatie en de snelheid waarmee jullie werken. Bedankt!

Mark en Angelique schrijft op 19 May 2017

De geboortekaartjes van onze Sem zijn prachtig geworden! We hebben al veel complimenten ontvangen. De service was ook ontzettend goed! We zijn zeer tevreden en weten jullie de volgende keer weer te vinden. Nogmaals bedankt voor de goede service en het mooie kaartje.

Sybrigje Wijnia schrijft op 19 May 2017

De geboortekaartjes van onze dochter zijn prachtig geworden!! We krijgen allemaal heel positieve reacties, ze vinden het kaartje erg mooi. Heel erg bedankt voor het meedenken, jullie bieden een geweldige service!

schrijft op 19 May 2017

De geboortekaartjes van onze dochter zijn prachtig geworden!! We krijgen allemaal heel positieve reacties, ze vinden het kaartje erg mooi. Heel erg bedankt voor het meedenken, jullie bieden een geweldige service!

LAAT HIER JOUW REACTIE ACHTER

We horen graag wat je van ons vindt.

STUUR ONS OOK JOUW REACTIE!

Ben je blij met je kaartjes? Dat horen we natuurlijk graag, dus laat het ons weten!

Vragen of opmerkingen over je bestelling? Stuur ons even een mailtje met je uitleg of vraag en het liefst met een foto, zodat wij het zo snel mogelijk kunnen oplossen!