Algemene voorwaarden

OFTEWEL: DE SPELREGELS

Ik houd de algemene voorwaarden zo simpel mogelijk, geen ingewikkelde teksten, maar neem ze wel even door voor je daadwerkelijk bestelt. Dat voorkomt misschien wel eventuele misverstanden :)

INHOUD
1. Gratis proefkaart
2. Kleurbeheer
3. Geboortekaartjes met foto
4. Controle
5. Privacy
6. Wet Koop Op Afstand / Tevredenheid
7. Betaling / Aflevering / Verzending
8. Annulering
9. Copyright
10. Bedrijfsgegevens

1. Gratis proefkaart
Natuurlijk kun je vooraf de kwaliteit van de kaartjes beoordelen en kun je een gratis proefkaart aanvragen. Dit kan met de code 'KVOPROEF'. Houd het wel eerlijk, meerdere accounts aanmaken om meer proefkaarten te ontvangen, wordt heus wel opgemerkt ;-) Wil je meerdere proefkaarten ontvangen, dan kun je iedere volgende kaart voor € 2,50 bestellen.

2. Kleurbeheer
A. Ik werk met gekalibreerde monitoren die zijn afgestemd op de technische apparatuur van de drukker. Afhankelijk van de monitor-instellingen van jouw apparaat kan de kleur en/of densiteit van een digitaal voorbeeld afwijken van het uiteindelijke resultaat. Een persoonlijke proefkaart voordat de definitieve bestelling in behandeling wordt genomen, is uiteraard mogelijk. En heb je nog geen gratis proefkaart ontvangen? Dan kun je deze persoonlijke proefkaart zelf helemaal gratis bestellen.
B. Aangezien het kleurbeheer van de machines dagelijks wordt gecontroleerd en zo nodig gecorrigeerd, zijn kleine kleurverschillen tussen een proefdruk en de uiteindelijke druk mogelijk, dit verschil zal echter minimaal zijn.

3 Geboortekaartjes met foto
A1. Stuur je een foto om door mij te laten bewerken, dan zal ik dat natuurlijk zo goed mogelijk doen, maar houd er wel rekening mee dat de voorbeeldfoto's op de geboortekaartjes in de collectie van KaartjeVanOns.nl gemaakt zijn door professionele fotografen. Je zult begrijpen dat bij een bijv. met een telefoon gemaakte foto niet hetzelfde resultaat mogelijk is als een goed uitbelichte foto met een professionele fotocamera.
A2. Is een foto naar ons idee echt ongeschikt, dan zal ik altijd even proberen telefonisch contact op te nemen om te overleggen. Vanwege het aantal bestellingen is dit echt alleen mogelijk bij de ongeschikte foto's. Foto's die wel kunnen, maar van 'accepteerbare lage kwaliteit' zijn, zal ik gewoon plaatsen.
B. Foto's die je zelf rechtstreeks op de kaart plaatst, kan ik niet naderhand nog bewerken. Let dus zelf goed op dat de foto van goede kwaliteit is en met name niet te donker is.

4. Controle
A. Houd er alsjeblieft rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de tekst en de spelling van de tekst in je bestelling. Ik ben niet verantwoordelijk voor fout aangeleverde namen, data, teksten en gegevens.
B. Bestel je voor 12.00 uur je kaart(en), dan wordt je bestelling diezelfde dag nog in behandeling genomen, gedrukt en verstuurd (tenzij anders aangegeven, bijv. bij voorgestanste labelkaartjes!). Zodra je bestelling naar de drukker is doorgestuurd, kan deze niet meer geannuleerd worden.
C. Is er toch iets misgegaan, dan zullen we uiteraard de deur niet dichthouden. Neem zo snel mogelijk telefonisch contact op, ik zoek dan even in overleg met jullie naar de beste oplossing.

5. Privacy
Voor de volledige privacyverklaring verwijs ik je naar www.kaartjevanons.nl/privacy-verklaring

6. Wet Koop Op Afstand / Tevredenheid
Deze wet is niet van toepassing op de producten op deze website, omdat het hier gaat om persoonlijk maatwerk (toelichting: ik kan jullie kaarten niet terugnemen en aan iemand anders verkopen, ze worden voor jullie persoonlijk gemaakt). Natuurlijk wil ik wel dat jullie tevreden zijn, dus mocht er onverhoopt iets mis zijn of niet naar wens, neem dan even contact op. Ik zal in overleg altijd zoeken naar een passende oplossing.

7. Betaling / Aflevering / Verzending
A. Omdat de producten van KaartjeVanOns.nl voor jullie persoonlijk gemaakt worden, dient de betaling vooraf te worden gedaan.
B. Bestellingen worden niet uitgevoerd in het weekend en op officiële feestdagen zoals Kerst, Pasen, Nieuwjaarsdag, Hemelvaartsdag, Koninginnedag, Pinksteren en op bevrijdingsdag (5 mei) eens in de vijf jaar (2020).
C. Alle leveringen van de bestellingen worden uitbesteed aan een derde partij (DHL of PostNL). Zodra de bestellingen zijn gepost, zijn de leveringsvoorwaarden van deze derde partij van toepassing. KaartjeVanOns.nl is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden leed bij vertraagde levering, maar ik zal natuurlijk altijd helpen om te achterhalen waar deze vertraging vandaan komt en wanneer jullie pakket geleverd zal worden.

8. Annulering
A. Een kosteloze annulering is alleen mogelijk als ik je bestelling nog niet in behandeling heb genomen. Neem altijd direct telefonisch contact op om hierover te overleggen.
B. Is je bestelling al gedrukt, dan is annulering niet meer mogelijk, ik kan jouw kaartjes immers niet aan een ander verkopen. Zijn er problemen, neem dan zo snel mogelijk contact op om hierover te overleggen.

9. Copyright
A. De gehele inhoud van de website van KaartjeVanOns.nl (ontwerpen, fotografie en illustraties - met uitzondering van de inspiratieteksten - zijn auteursrechtelijk beschermd en geregistreerd voor publicatie in enige vorm en eigendom van KaartjeVanOns.nl of haar partnerfotografen. Deze beelden en kaartjes zijn exclusief ontworpen/gefotografeerd en/of verwerkt door KaartjeVanOns.nl of haar partnerfotografen. Zonder schriftelijke toestemming van KaartjeVanOns.nl is het nadrukkelijk verboden om ontwerpen/foto's/lay-outs, al dan niet verwerkt met een eigen foto, te kopiëren, te reproduceren of te publiceren in tijdschriften, internet websites, forums of ieder andere vorm van media.
B. Als je via de editor eigen afbeeldingen of foto's inlaadt, ben je zelf verantwoordelijk voor de eventuele auteursrechten die op dit materiaal rusten.

10. Bedrijfsgegevens
A. KaartjeVanOns.nl
B. Adres: Begoniastraat 102, 3772 HG, Barneveld (adres van de ontwerpstudio, niet van de drukkers waar wij mee samenwerken; bezoek alleen op afspraak)
C. Telefoonnummer: 085-1304932
D. Digitaal adres: https://www.kaartjevanons.nl / info@kaartjevanons.nl
E. Openingstijden:
     - maandag 09.00 - 16.00 uur
     - dinsdag 09.00 - 16.00 uur
     - woensdag 09.00 - 14.00 uur
     - donderdag 09.00 - 16.00 uur
     - vrijdag 09.00 - 16.00 uur