VARIANTEN OP DIT DESIGN

Geboortekaartje met foto Phoebe - Sprankelend

15x21 | enkel

Geboortekaartje met foto Phoebe - Sprankelend - meisje

Geboortekaartje Phoebe is eigenlijk geen geboortekaartje meer te noemen, maar is een echte geboorteaankondiging. Op de voorkant is ruimte voor een prachtige foto van je dochter met eventueel broertjes/zusjes/ouders en ook de geboortegegevens plaats je op de voorkant.

Op de achterkant heb je nog ruimte voor extra (detail)foto's en heb je tekstruimte voor bijv. de volledige naam van je dochter, een mooi gedichtje, informatie voor de kraamvisite en/of adresgegevens.

 

LET OP: vanwege het grote formaat, kies je voor het mooiste resultaat voor een extra dikke papiersoort (zijdeglans extra dik of klassiek extra dik).

 

SPRANKELEND-collectie

Dit lieve geboortekaartje maakt deel uit van de SPRANKELEND-collectie. Deze collectie geboortekaartjes met foto is ontworpen in samenwerking met Sprankelend Fotografie. Hier kun je terecht voor zowel geboorte- als newbornfotografie. Laat jouw foto's maken door Sprankelend Fotografie en je bent zeker van een prachtig geboortekaartje als eindresultaat.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 15x21 | enkel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 02-03-2021
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code