Verberg filters
Soort
Foto
Stijl
Collectie
Ontwerpen
Formaat
Kleur

Heb je vragen?

Ga naar de meestgestelde vragen.

Aantal producten per pagina:

Alle geboortekaartjes met labels

Vorige 1 2 ... 5

Je vindt hier verschillende soorten labelkaartjes

- labelkaartjes met afgeronden hoeken of 'tags': hiervan worden oplages gestanst geleverd

- geboortekaartjes met DIY-kniplabeltjes: deze labeltjes moeten apart besteld worden en worden ongesneden geleverd

- DIY-knipkaarten: de 4 labels van deze kaartjes worden op één vel geleverd en moet je zelf nog lossnijden.

Lees meer


Bijzondere geboortekaartjes met labeltjes

De geboorte van je kindje is natuurlijk één van de mooiste momenten uit je leven (of misschien zelfs wel het mooiste moment!) en dat wil je maar al te graag delen met je familie en vrienden via een mooi geboortekaartje. Extra bijzonder maak je dit als je kiest voor een geboortekaartje met een persoonlijk tintje. Dit kan door te kiezen voor een geboortekaartje met foto, maar ook door te kiezen voor een unieke samenstelling van een geboortekaartje met 1 of 2 DIY-kniplabeltjes.
 

Verschillende soorten labelkaartjes

Je vindt in de collectie verschillende soorten labelkaartjes

- labelkaartjes met afgeronden hoeken of 'tags': hiervan worden oplages gestanst geleverd

- geboortekaartjes met DIY-kniplabeltjes: deze labeltjes moeten apart besteld worden en worden ongesneden geleverd

- DIY-knipkaarten: de 4 labels van deze geboortekaartjes worden op één vel geleverd en moet je zelf nog lossnijden.

 

Zelf of samen jouw labelkaartjes ontwerpen

Je kunt zelf het geboortekaartje van je keuze aanpassen in de online editor en daarnaast is het is ook mogelijk om zelf een ontwerp vanuit blanco op te maken. Heb je hulp nodig, dan kun je altijd een hulpvraag sturen via de Hulp-button die op iedere kaart- en editorpagina staat. Ik help je graag verder op weg, geef je opmaaktips of ik neem het ontwerpen desgewenst zelfs van je over.
 

Gratis proefkaart

Wil je graag in het echt voelen en bekijken hoe het kaartje van je keuze eruit ziet? Bestel dan een proefkaart op de papiersoort van je keuze. En de eerste proefkaart nemen wij altijd voor onze rekening: vul de kortingscode KVOPROEF in en de proefkaart wordt gratis naar je opgestuurd.
 

Papiersoorten

Houd er rekening mee dat niet alle papiersoorten geschikt zijn voor de verschillende labelkaartjes, met name voor de labelkaarten met afgeronden hoeken of 'tags'. Een uitgebreide beschrijving van de papiersoorten vind je hier, maar wil je graag een papierwaaier ontvangen? Stuur even een mailtje met je adres naar info @ kaartjevanons.nl en hij wordt gratis naar je opgestuurd.
 

Levertijden

Als je kindje dan geboren is, wil je de geboortekaartjes natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. In basis geldt de volgende regel: heb je het geboortekaartje voor 12.00 uur besteld? Dan worden de kaartjes diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Maar...er zijn wel wat uitzonderingen op de regel en dit geldt o.a. ook voor de labelkaartjes met afgeronde hoeken en 'tags', lees hier alle specifieke informatie over de levertijden.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code