Fotostrip- en labelkaarten

 

Wil je een extra bijzondere kaart met foto? Kies dan voor één van onze fotostrip- of labelkaarten! Deze speciale kaarten zijn perfect om de geboorte van jullie kindje of jullie huwelijk aan te kondigen. Maar...extra bijzondere kaarten vragen ook om extra aandacht. Daarom even wat speciale tips gericht op deze kaarten.

 

En is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij de DIY-kniplabeltjes!

 

Fotostripkaarten en labels

 

 

 • Proefkaarten van fotostrip- of labelkaarten worden niet gestanst, dit is voor een enkele kaart helaas niet mogelijk. Wél zie je op de proefkaart snijlijnen lopen, zodat je zelf desgewenst de kaart kun uitknippen op het juiste formaat.
   
 • Oplages worden uiteraard wél gestanst geleverd.
   
 • De fotostrip- en labelkaarten worden geleverd excl. touwtje of lintje. Wij hebben hier bewust voor gekozen. Op deze manier kun je zelf ieder lintje of touwtje kiezen dat je mooi vindt (of voor een strakker geboortekaartje kies je voor een mooie splitpen!) en wat binnen je budget past. Ruim genomen (1,5 à 2 cm extra op hoe wij de kaarten knopen) kun je de volgende lengtes als indicatie aanhouden:
  - fotostripkaarten (dubbel rond) en gestrikt: 63 centimeter per kaartje
  - labelkaarten (gestrikt): 30 centimeter per kaartje
  - labels (geknoopt): 25 centimeter per kaartje

   
 • Fotostrip- en labelkaarten hebben een extra levertijd van 1 werkdag. Deze moet nog worden opgeteld bij de leveringsdatum in het scherm!
   
 • Bestel de juiste maat envelop! Kies voor een 10x21-kaart met fotostrip of met twee kleine labels voor een envelop in het formaat 11x22 cm en kies voor 7x14,5-labels voor een envelop in het formaat 10,3x16, 11x15,6 of 11,4x16,2 cm.