Verberg filters
Soort
Thema
Foto
Kleur
Formaat
Collectie

Bestel direct jouw gratis proefkaart

met de kortingscode KVOPROEF

Heb je vragen?

Ga naar de meestgestelde vragen.

Aantal producten per pagina:

Alle geboortekaartjes - met en zonder foto

Vorige 1 2 ... 14


Bijzondere geboortekaartjes om zelf of samen te maken

De geboorte van je kindje is natuurlijk één van de mooiste momenten uit je leven (of misschien zelfs wel het mooiste moment!) en dat wil je maar al te graag delen met je familie en vrienden. Ik kijk met name heel graag naar de mogelijkheden voor een geboortekaartje met foto. Op die manier breng je mensen niet alleen op de hoogte van de geboorte van je zoontje of dochtertje, maar kun je hem/haar ook meteen laten zien.

 

Verschillende soorten geboortekaartjes - ook met foto

In de collectie staan veel verschillende geboortekaartjes. Niet alleen geboortekaartjes in allerlei formaten, maar denk bijv. ook aan een ruime collectie geboortekaartjes met foto of prachtige christelijke geboortekaartjes. En daarnaast staat ook er leuke geboortekaartjes met label in de collectie, waaronder een ruime keuze aan unieke kniplabelkaartjes die je alleen bij KaartjeVanOns vindt.

 

Zelf je geboortekaartje ontwerpen

Je kunt zelf het geboortekaartje van je keuze aanpassen in de online editor. Denk aan kleuren wijzigen, lettertype aanpassen, tekst toevoegen, maar ook aan het veranderen van achtergrond of het toevoegen van een illustratie uit de beeldbank. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een ontwerp vanuit blanco op te maken.
Heb je hulp nodig, dan kun je altijd een mailtje sturen of een hulpvraag insturen via de hulpbutton in de editor. Ik help je graag verder op weg, geef opmaaktips of ik neem het ontwerpen desgewenst zelfs van je over.

 

Geboortekaartje op maat

Heb je een idee in je hoofd, kun je het nergens vinden, maar zie je zelf ontwerpen niet zitten? Dan help ik je graag aan het perfecte geboortekaartje voor jouw kindje. Neem hiervoor even contact op en geef zo duidelijk mogen je wensen door. Ik geef je altijd vooraf een passende offerte, maar in de meeste gevallen is de meerprijs voor een geboortekaartje op maat € 49,50.

 

Een gratis proefdruk van jouw favoriete geboortekaartje

Heb je een geboortekaartje gevonden dat naar wens is? Dan kun je meteen een proefdruk bestellen. En met de code KVOPROEF krijg je de eerste proefdruk helemaal gratis thuisgestuurd! En je ontwerp wordt dan ook automatisch opgeslagen in je account. Als verder alles naar wens is, hoef je dan na de geboorte alleen nog de geboortegegevens en evt. de naam aan te passen.

 

Verschillende papiersoorten

Je kunt zelf de papiersoort kiezen voor jouw geboortekaartje. Er zijn zeven verschillende soorten papier. Zo is er bijv. de papiersoort Standaard Mat voor een eenvoudig en minimalistisch geboortekaartje of de Linnen voor een geboortekaartje met een extra lieve uitstraling. Maar ook twee extra dikke papiersoorten die geschikt zijn voor de langwerpige 10x21-geboortekaartjes. Twijfel je? Mail even en dan help ik je met je keuze. En ook kun je een papierwaaier met alle beschikbare papiersoorten aanvragen.

 

Levertijd

Als je kindje dan geboren is, wil je de geboortekaartjes natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. In basis geldt de volgende regel: heb je het geboortekaartje voor 12.00 uur besteld? Dan worden de kaartjes diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Er zijn wel wat uitzonderingen op de regel, lees hier alle specifieke informatie over de levertijden.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code